Profil

Baptista Rodrigues Ana Lúcia

See author's contact details
Main Referenced Co-authors
Daube, Georges  (3)
Taminiau, Bernard  (2)
Clinquart, Antoine  (1)
Crevecoeur, Sébastien  (1)
Delhalle, Laurent  (1)
Main Referenced Keywords
Carnobacterium (1); Clostridium (1); conditionnement (1); conservation (1); Cross-contamination (1);
Main Referenced Disciplines
Microbiology (2)
Food science (1)

Publications (total 3)

The most downloaded
630 downloads
Didimo Imazaki, P. H., Tahiri, A., Baptista Rodrigues, A. L., Taminiau, B., Nezer, C., Daube, G., & Clinquart, A. (13 November 2012). Viandes bovines à longue durée de conservation conditionnées sous vide : isolement et caractérisation de souches de Carnobacterium [Poster presentation]. 14èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Caen, France. https://hdl.handle.net/2268/136766

Didimo Imazaki, P. H., Tahiri, A., Baptista Rodrigues, A. L., Taminiau, B., Nezer, C., Daube, G., & Clinquart, A. (13 November 2012). Viandes bovines à longue durée de conservation conditionnées sous vide : isolement et caractérisation de souches de Carnobacterium [Poster presentation]. 14èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Caen, France.

Baptista Rodrigues, A. L., Taminiau, B., & Daube, G. (23 September 2011). Clostridium altérants et pathogènes de la viande crue/Clostridium bederforganisme en pathogeen van rauw vlees [Paper presentation]. Belgian Conference on Food Microbiology.

Baptista Rodrigues, A. L., Crevecoeur, S., Dure, R., Delhalle, L., & Daube, G. (2010). Modeling Microbial Cross-contamination in Quick Service Restaurants by Means of Experimental Simulations With Bacillus Spores [Poster presentation]. 22nd International ICFMH Symposium, Food Micro 2010.

Contact ORBi