Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
S'adapter aux exigences du marché, innover dans les productions animales et maîtriser la qualité. Cas du lait et de la viande.
Sindic, Marianne; Anceau, Christine; Blecker, Christophe et al.
2005In Proceedings du Dixièmes Carrefour des Productions animales
 

Files


Full Text
S'adapter aux exigences du marché.pdf
Publisher postprint (1.1 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Anceau, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Deroanne, Claude
Laloux, J.
Van Reusel, A.
Language :
French
Title :
S'adapter aux exigences du marché, innover dans les productions animales et maîtriser la qualité. Cas du lait et de la viande.
Publication date :
2005
Event name :
Dixième Carrefour des Productions animales : L'élevage hier, aujourd'hui, demain. Quelles attentes ? Pour quels enjeux ?
Main work title :
Proceedings du Dixièmes Carrefour des Productions animales
Pages :
65-71
Available on ORBi :
since 12 May 2010

Statistics


Number of views
58 (6 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi