No full text
Internal report (Reports)
Développement et mise en place de la méthode HACCP et des indicateurs de qualité pour la maitrise des risques organoleptiques: Rapport final d'activités
Delacharlerie, Sophie; Sindic, Marianne
2007
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
French
Title :
Développement et mise en place de la méthode HACCP et des indicateurs de qualité pour la maitrise des risques organoleptiques: Rapport final d'activités
Publication date :
31 December 2007
Publisher :
FUSAGx, Gembloux, Belgium
Number of pages :
130
Name of the research project :
Interreg III - HACCP organoleptique
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 15 March 2010

Statistics


Number of views
107 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi