Article (Scientific journals)
Microbial, biochemical and sensorial quality assessment of Algerian farmed tilapia (Oreochromis niloticus) stored at 4 and 30°C
Dergal, Nadir; Abi-Ayad, Sidi-Mohammed EL-Amine; Degand, Guy et al.
2013In African Journal of Food Science, 7 (12), p. 498-507
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Dergal2013.pdf
Publisher postprint (583.76 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dergal, Nadir
Abi-Ayad, Sidi-Mohammed EL-Amine
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Rodrigues, Ana
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Microbial, biochemical and sensorial quality assessment of Algerian farmed tilapia (Oreochromis niloticus) stored at 4 and 30°C
Publication date :
December 2013
Journal title :
African Journal of Food Science
eISSN :
1996-0794
Publisher :
Academic Journals
Volume :
7
Issue :
12
Pages :
498-507
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 26 November 2013

Statistics


Number of views
114 (25 by ULiège)
Number of downloads
9 (9 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi